IMG_9351_800x1200
IMG_9638_800x1200

Terug naar de basis. Daarvoor kun je bij The Yoga Root terecht.
Ben je opzoek naar ontspanning, lichaamsbewustwording, soepelheid, kracht en/of uitdaging?
Dan biedt The Yoga Root een veilige omgeving om deze aspecten te ontwikkelen.
Altijd is onze eerste behoefte veiligheid en erkenning te ervaren. Als we ons veilig voelen is ons lichaam ondersteund, kunnen we ons hoofd leegmaken en laten we spanning los. Hierna ontstaat er meer helderheid en ruimte voor begrip, opening van het hart, inspiratie en actie.
The Yoga Root creëert deze ruimte voor jou en begeleidt je 75 minuten lang door verschillende houdingen heen. We nemen deze tijd om die ruimte in ons lichaam te creëren als basis voor de meditatie. Met de meditatie keren we naar binnen en nemen we de tijd om langzamerhand veiligheid en stevigheid in onszelf te vinden, zodat we dit ook kunnen meenemen in ons dagelijks leven.
De lessen zijn rustig maar zijn wel uitdagend. We zoeken de grenzen van jouw comfortzone op om ze te omarmen, verleggen en meer vrijheid te vinden.

Welkom!
Namasté

  • Kennis en aandacht voor techniek in houdingen
  • Kennis en aandacht voor individuele processen
  • Openminded en intuitieve werkwijze
  • Elke week een ander focusgebied waardoor effecten sneller merkbaar zijn
  • Lessen worden begeleid in het Engels en in het Nederlands

Liever privé les?

Wanneer je specifieke klachten hebt, gewoon liever wat meer aandacht wilt of wanneer het praktischer is om aan huis les te krijgen.
Ik ben bereid om privé lessen te geven op locatie of in de yogastudio. Gezamenlijk kunnen we deze op maat vormgeven naar jouw voorkeur.
Neem gerust contact op.

Stuur een bericht