IMG_9194_800x1200

Sinds ik kennis heb gemaakt met Dewi’s lessen, zijn dat mijn favoriete yoga momenten. Dewi staat mooi in contact met de achterliggende filosofie en spiritualiteit van yoga. Ook komt ze over als een professionele en vriendelijke docent. Haar lessen ervaar ik als een perfecte balans tussen mentale rust en fysieke uitdaging. Een moment van uit het hoofd en in het lichaam, en dat vind ik heel fijn.

Kayleigh Beard
Web developer en kunstenaar

Ik doe al 4 jaar yoga bij Dewi. Toen ik aan yoga begon had ik weinig grip op mijn emoties en de sensaties in mijn lichaam. Yoga helpt mij om meer  te luisteren naar mezelf en meer toe te laten wie ik ben. Voor mij helpt het om een lerares te hebben die geheel aanwezig is om me veilig te voelen in de les. Hierdoor krijg ik de ruimte om te groeien en bloeien. Dewi voelt aan wat ik nodig heb en geeft me zoveel als dat ik aankan. Ik voel me nooit onder druk staan maar tegelijkertijd word ik uitgedaagd wat ik als prettig ervaar. Na elke les kan ik de wereld aan. Ik kan een les bij The Yoga Root aan iedereen aanraden.

Angelos Messios

Kunstenaar
Ik volg sinds een aantal weken yoga bij Dewi.
Ze weet een serene sfeer neer te zetten. Hierbij kom ik tot rust en daardoor bij de concentratie voor de yogaoefeningen. De oefeningen zijn goed op elkaar afgestemd. Tijdens de lessen stemt ze ook af op de groep en improviseert daar waar nodig.
Kortom yoga bij Dewi is zeker de moeite waard om kennis mee te maken.
Marja Bakker
Trainer bij Jeugdzorg

Ik ben Dewi en ben op jonge leeftijd in aanraking gekomen met yoga. De positieve effecten van yoga die mij direct opvielen waren het rustgevende effect, meer kalmte in gedachten en subtielere ervaringen. Het voelde natuurlijk voor me. Yoga was tijdens mijn opleiding aan de Kunstacademie een anker tussen alle creatieve bezigheden en liet me o.a. omgaan met stress en angst.
Na mijn studie op de Kunstacademie werd yoga belangrijker in mijn leven en voelde het goed om me verder te gaan verdiepen.
Ik ben een 3-jarige Dynamische Hatha Yoga opleiding gaan doen naast een opleiding Spirituele Psychologie. Deze laatste moet nog afgerond worden. Deze twee opleidingen samen hebben me een breed perspectief gegeven op onze psychologie, welzijn, gedrag, energiehuishouding en groeimogelijkheden. Een intensieve tijd van zelfontwikkeling en het opdoen van leservaring heeft me er toe gebracht dat ik The Yoga Root ben gestart. Ik wil graag met jullie delen wat ik heb geleerd, wat yoga mij gebracht heeft in mijn leven en natuurlijk wat ik nog ga leren.

Jullie zijn van harte welkom in mijn les.

Meer weten over mij?

IMG_9160_800x1200